Кето меню – 15.01.2021г.

Вид меню

Въглехидрати

13 гр.

Ден от седмицата

30.00 лв.

Изчерпан

Менюто включва

ПЕТЪК

Въглехидрати общо: 13.00 гр.

Обяд

Пилешка супа 250гр.

50гр. пилешко филе, 30гр. алабаш, 30гр. зелена чушка, 10гр. магданоз, 30гр. масло, 30гр. кисело мляко, 20гр. жълтък

Омлет със сирене и зеленчуци 300гр.

яйца 120гр., сирене 40гр., зелена чушка 30гр., червена чушка 30гр., масло ГХИ 10гр., пресен лук 20гр.

Вечеря

Руло Стефани 300гр.

60% телешко мляно месо и свинско мляно месо 40%, – 300гр., 1 яйце – 40гр., черен пипер 5гр., джоджен 5гр., режимни кисели краставички 30гр.         

Гръцка салата 300гр.

белени краставици 80гр., домати 80гр., сирене Фета 80гр., зелен  лук 20гр.,  риган 5гр., зехтин, черни маслини без костилка 20гр.

Количката е празна