Кето меню – 21.10.2021г.

Въглехидрати

16,50 гр.

Вид меню

Ден от седмицата

30.00 лв.

Изчерпан

Менюто включва

ЧЕТВЪРТЪК

Въглехидрати общо: 16.50 гр.

Обяд

Патешка супа 250гр.

50гр. патешко филе, 30гр. алабаш, 30гр. зелена чушка, 10гр. магданоз, 30гр. масло, 30гр. кисело мляко, 20гр. жълтък

Омлет със сирене и зеленчуци 300гр.

яйца 120гр., сирене 40гр., зелена чушка 30гр., червена чушка 30гр., масло ГХИ 10гр., пресен лук 20гр.

Вечеря

Паниран кашкавал на фурна с млечен сос 300гр.

кашкавал 280 гр. млечен сос 20 гр.

Гръцка салата 300гр.

белени краставици 80гр., домати 80гр., сирене Фета 80гр., зелен  лук 20гр.,  риган 5гр., зехтин, черни маслини без костилка 20гр.

 

Количката е празна