Кето меню – 04.05.2021г.

Въглехидрати

14.00 гр.

Вид меню

Ден от седмицата

30.00 лв.

Изчерпан

Менюто включва

ВТОРНИК

Въглехидрати общо: 14.00 гр.

Обяд

Гъбена супа 250гр.

гъби 80гр., масло ГХИ 20гр., заквасена сметана 20гр., алабаш 20гр., черен пипер 5гр., хималайска сол 5гр.

Свински гърди на фурна 300гр.

свински гърди 250гр., масло ГХИ 20гр., зехтин, червен пипер 5гр., хималайска сол 5гр.

Вечеря

Пържени яйца със сирене, пресен лук и млечен сос 300гр.

120гр. яйца, сирене 50гр., пресен лук 20гр., животинска сметана 30гр., копър 10гр., хималайска сол 5гр.

Овчарска салата 300г.

домати 70 гр. краставици 60 гр. сирене 40 гр. шунка 30 гр. печена чушка 50 гр.яйце 20 гр. кашкавал 20 гр.

Количката е празна