fbpx

За нас

Скъпи клиенти, колеги и приятели,

„Макси Кетъринг“ ЕООД, с булстат: BG201907643, с адрес: гр. София, ул. „Аксаков“ 10 е маркетингова компания основана през 1992 година, с основна дейност – търговия на дребно и на едро и внос и износ на стока.

От 2007 година фирмата започва да се развива и в кетъринговото обслужване, като акцентира върху приготвянето на вкусна готвена храна и производство на сандвичи и закуски.

Разполагаме със съвременно оборудвана кухня, добре обучен екип от професионални готвачи и собствена сертифицирана производствена база, където сами произвеждаме продуктите си, с много любов и внимание към детайла. По този начин Ви гарантираме безкомпромисно качество, на най-разумни цени.

При приготвянето на нашите неустоими кетъринг плата и парти хапки или други изделия с ненадминат вкус, винаги използваме пресни и свежи продукти с гарантиран висококачествен произход.

Съвременно оборудвана кухня

Пресни и свежи продукти с гарантиран произход

Вкусна готвена храна

За нас персоналното отношение към клиента е на първо място. Най-голямото ни желание е да оправдаем доверието Ви, обръщайки специално внимание на всеки вкус и предпочитания, тъй като Вие, нашите клиенти, сте най-важния критерий.

Опитът и гъвкавостта са качествата, с които спечелихме безброй нови и постоянни клиенти. Нашите специалисти и готвачи са отлично подготвени в своята област, всеки със свой собствен и уникален стил.

„Макси Кетъринг“ ЕООД се ползва с доверието на много частни и държавни компании, проверили с времето нашата лоялност, креативност и професионализъм.

Наши дългогодишни клиенти са много софийски частни училища, детски градини и болнични заведения.

Предмет на дейност

Фирмата ни се фокусира върху три основни компонента:

Приготвяне на прясна, готвена храна за частни детски градини и училища, болници и др. в гр. София. Вижте примерни седмични менюта:

Изготвяне на седмични КЕТОГЕННИ менюта.

Продажба на кафе

За повече информация, посетете специализирания ни сайт:

Количката е празна